Змагалися юні рятувальники

No Comments

 10 травня 2018 року в спорткомплексі Аварійно-рятувального загону спецпризначення м.Хмельницького відбувся чемпіонат Хмельницької області з пожежно-рятувального спорту серед юнаків та дівчат, присвячений 100-річчю пожежної охорони.

Цьогоріч вперше в історії пожежно-прикладного спорту на Хмельниччині до змагань долучилися і дівчата. У змаганнях взяли участь 21 команда, що представляла кожен район області. Загалом 129 юнаків та 62 дівчини віком від 13 до 18 років змагалися у трьох вікових групах: молодша, середня і старша.

Учасники долали 100-метрову смугу з перешкодами, підіймалися штурмовою драбиною у вікно 2-го та 3-го поверхів навчальної вежі, змагалися у пожежній естафеті 4 по 100 м та бойовому розгортанні від мотопомпи.

Вдало виступила на чемпіонаті команда м.Славута, яка складалась з гуртківців Центру туризму і краєзнавства – ІІІ місце у командному заліку на дистанції «100-метрова смуга з перешкодами».

Кравчук Аліна, учениця ЗОШ І-ІІІст. № 6, посіла ІІІ місце у подоланні 100-м смуги з перешкодами та стала чемпіонкою області на дистанції «Підйом по штурмовій драбині».

Тренером команди був О.Лук`янчук, директор ЦТК, представником команди – начальник 18 ДПРЧ ГУ ДСНС у Хмельницькій обл.., майор служби цивільного захисту Ковальчук С., який чимало робить для розвитку пожежно-прикладного спорту серед школярів міста.

Вітаємо переможців і бажаємо їм подальших спортивних звершень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *