Готуємось до ЗНО

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [11.77 MB]

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Ефективна підготовка до ЗНО: тематичні добірки тестових завдань

Майбутні учасники ЗНО мають змогу зробити процес підготовки до тестування ефективнішим за допомогою тематичних добірок тестових завдань з необхідних предметів.

Для цього варто скористатися спеціальним розділом платформи ЗНО-ОНЛАЙН, у якій всі завдання зовнішнього оцінювання з кожного предмета розподілені за темами.

Розподіл здійснений провідними фахівцями в галузі підготовки до ЗНО відповідно до чинних програм тестування.

Таким чином користувачі зможуть опрацювати весь обсяг змісту, необхідний на тестуванні з певного предмета, і бути готовими до виконання завдання з будь-якої теми під час проходження зовнішнього оцінювання.

У кожній предметній добірці завдання розподілено за розділами, темами й підтемами. Це дає можливість впродовж одного відрізку самостійної роботи або одного заняття з репетитором зосередитися на виконанні завдань конкретного тематичного спрямування.

Обравши певний тематичний набір завдань і опрацювавши його, учасники зможуть швидко з’ясувати, на якому рівні засвоєна ця тема. Темам, які засвоєні гірше, варто буде приділити особливу увагу впродовж підготовки до тестування.

Наразі на сайті доступні тематичні добірки з усіх основних предметів ЗНО: української мови і літературиісторії Україниматематикигеографіїбіологіїфізики та хімії.

Користуйтеся розділами з тематичними добірками завдань для дієвої підготовки до тестування зовнішнього оцінювання.

УКРАЇНСЬКА МОВА І ЛІТЕРАТУРА

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

МАТЕМАТИКА

ГЕОГРАФІЯ

БІОЛОГІЯ

ФІЗИКА

ХІМІЯ

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [185.00 B]