Вітаємо з перемогою!

З  28 по 29 жовтня 2023 р. в м. Києві відбулася публічна презентація проєктів учасників Всеукраїнської школи з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін», у якій Славутську міську ТГ представляла Олена ШМИДРУК, учениця 9 класу Славутської гімназії «Успіх» Славутської міської ради.

У школі «Агенти змін» взяли участь учні 8-10 класів закладів загальної середньої освіти України, які мають бажання засновувати та розвивати ініціативи, спрямовані на вдосконалення життя своєї громади, школи, села чи міста в реаліях сьогодення.

         Щоб стати учасником школи потрібно було:

  • переглянути відео пісні «ВОЛЯ» у виконанні «KRUTЬ»;
  • прочитати текст промови Олександри Матвійчук на врученні Нобелівської премії миру 2022;
  • написати есе на 400-700 слів на тему «Я придумаю світ».

      За результатами відбору до навчання запрошено 60 учасників з 22 областей України. Серед 33 переможців і наша Олена ШМИДРУК, яка дійшла до фінального етапу та була запрошена у Київ.

      У дружньому колі відбувалося спілкування з командою та агентською спільнотою. Учасники ділилися власними рецептами стійкості. Окрім виступів, на учасників чекали заняття, які проходили в ігровій та творчій атмосфері із застосуванням неформальних інтерактивних методик з досвідченими тренерами і запрошеними лекторами.

   Дякуємо Труфановій О.І., учителю історії Славутської гімназії «Успіх» Славутської міської ради, за активність, допомогу та супровід талановитої учениці.  А  для Олени нехай цей шлях стане початком важливих змін.

Categories: Новини