Безпечні умови навчання та праці у фокусі обговорення

24 січня 2021 року  в актовій залі управління освіти  виконавчого комітету Славутської міської ради  відбулися навчання    керівників закладів освіти громади з питань безпеки життєдіяльності, розвитку компетенцій щодо надання домедичної допомоги та дій  в умовах надзвичайних ситуацій.

Учасники навчань переглянули мотиваційне відео щодо  заходів надання  домедичної допомоги, реагування на випадки  погіршення самопочуття  здобувачів освіти  та працівників  під час освітнього процесу.

Віталій Гуцалюк , фахівець  Навчально – методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області, розповів про дії учасників  освітнього процесу  в умовах надзвичайних ситуацій.

Практичну частину заняття провів головний лікар  КУ «Славутський ЦПМСД» Олег ГАВРИЛЮК, який ознайомив присутніх з  особливостями надання домедичної допомоги, продемонстрував алгоритм проведення серцево-легеневої реанімації, приведення потерпілого в стабільне бокове положення, зупинився на прийомах зупинки кровотечі. Олег Гаврилюк запропонував   провести ряд заходів  в закладах освіти з   метою поглиблення знань та практичних навиків з домедичної підготовки.

Categories: Новини