«АЛЬЯНСУ» 15 РОКІВ

No Comments

 

Зразковому хореографічному ансамблю «АЛЬЯНС» Будинку дитячої творчості 15 років.

Ювілей вихованці зустріли на сцені. Запальними танцями та барвистими костюмами вони вітали гостей на святковому концерті, який відбувся 26 квітня у переповненому залі міського Палацу культури.

Створений  колектив у далекому вже 2003-му. Зараз «АЛЬЯНС» є чи не єдиним колективом з найбільшою кількістю вихованців – 230 юних дарувань, це 10 груп за віком від 4 до 17 років.

Завдяки спільній злагодженій роботі усього ансамблю, «АЛЬЯНС» ще у 2008 році заслужено отримав звання «Зразкового хореографічного колективу» (який підтвердили у 2013-му). І от цього року вже мають рекомендацію від обласного управління позашкільної освіти щодо подання на звання «Народного художнього колективу».

Учасники зразкового хореографічного ансамблю «АЛЬЯНС» дивували й захоплювали глядачів і високоповажне журі багатьох обласних, регіональних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів, мистецьких оглядів. Секрет їхніх успіхів, у першу чергу, полягає у великому таланті керівника Алли Григорівни Терентьєвої, яка свою особливу яскраву самобутність виражає у хореографічному мистецтві.

Вітаємо «АЛЬЯНС» з 15-річчям! З щирим захопленням зичимо перемог, терпіння, енергії, оптимізму та постійного творчого пошуку!

 

Танець “Три поради”

Танець “Весна”

Танець “Циганський”

Танець “Зоряне сяйво”

Танець “Імпульс”

Танець “Сумніви”

Танець “Вічне почуття”

Танець “Чепурні забави”

Танець “Вогонь”

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *