ДРУГА ЛІТНЯ УПРАВЛІНСЬКА ШКОЛА АКІЗО

No Comments

Відповідно до плану Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 19 червня 2017 року  на базі  НВК «СЗОШ, ліцей «Успіх» відбулося навчання  Другої літньої управлінської школи Асоціації керівників інноваційних закладів освіти Хмельницької області з проблеми: «Готовність керівника школи до управління в умовах інноваційних змін».

З вітальним словом до учасників Школи звернувся заступник міського голови Піголь І.Д., з освітнім простором міста ознайомила Перепелиця Е.М., начальник управління освіти виконавчого комітету Славутської міської ради.

В рамках управлінської  школи  діяли наукові студії. В своїй доповіді Гуменюк В.В., завідувач кафедри менеджменту та освітніх технологій Хмельницького ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент, підняла важливе питання щодо підготовки керівників шкіл до виконання нових ролей  в умовах концептуального представлення нової української школи. Старший викладач кафедри менеджменту та освітніх технологій  ХОІППО     Орловська Н.М. акцентувала  увагу  слухачів на важливості упровадження  авторської школи в Україні як провісника нової української школи.

Зайонц І.М., директор НВК «СЗОШ, ліцей «Успіх», ознайомила керівників інноваційних закладів освіти області з інструментами конструювання успішного освітнього простору. Учасникам АКІЗО учні закладу провели екскурсії в  музеї інформації(керівник Білецька Г.В.), в зразковому музеї  українознавства(керівник Богуцька Л.О.) та запросили до творчої лабораторії для початківців «Пізнайко»(керівник Трочук І.Б.). Заступник директора з навчально-виховної роботи Шкляр Л.М.  презентувала роботу методичної кав’ярні.

В свою чергу, президент АКІЗО Можейко Г.П.  подякувала міському голові  Сидору В.Б. та начальнику управління освіти  Перепелиці Е.М. за сприяння у проведенні заходу.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *