СТАНЬ УЧАСНИКОМ ДНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ В НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ «ОСТРОЗЬКА АКАДЕМІЯ»

No Comments

21 березня 2019 року в Національному університеті «Острозька академія» відбудеться загальноакадемічний День відкритих дверей.
Під час заходу Ви матимете змогу поспілкуватися з ректором університету, доктором психологічних наук, академіком Міжнародної слов’янської академії наук та АН ВШ України, заслуженим працівником народної освіти України, ветераном праці – Пасічником Ігорем Демидовичем.
Дізнатися більше про освітні програми, що пропонує університет від деканів університету. Про те, чим зайняті спудеї Острозької академії ви зможете почути від Голови Братства спудеїв – Михальчука Богдана.
Визначити особливості та труднощі, що можуть виникнути під час Вступної кампанії – 2019 від відповідального секретаря Приймальної комісій Національного університету «Острозька академія» – Харчук Юлії Юріївни.
Також, ви зможете взяти участь у екскурсії першим навчальним закладом Східної Європи.
Пам’ятайте, що 21 березня всі двері університеті будуть відкриті саме для Вас. Тому Ви з легкістю зможете відвідати заняття та побувати в студентському містечку, щоб подивитися в яких умовах живуть наші студенти.
Участь у Дні відкритих дверей безкоштовна.
На базі академії функціює студентська їдальня. Вартість обіду від 15 до 25 грн.
Для учасників, які потребують проживання на період проведення Дня відкритих дверей необхідно подати заявку не пізніше 14 березня 2019 року та зазначити про це у графі «побажання, пропозиції чи запитання до організаторів заходу».
За потребою, кожен абітурієнт отримає документ-підтвердження про участь у Дні відкритих дверей.
З питань організації приїзду певної школи/класу/групи учнів звертайтеся до контактної особи.
Контактна особа:
Горбач Іванна Вікторівна
e-mail: Ivanna.horbach@oa.edu.ua
тел. (068) 75 14 539

Categories: Без рубрики

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *