Міська акція «Хто попереджений, той захищений»

No Comments

«Хто попереджений, той захищений», – саме  під таким девізом пройшла  30 листопада 2018року на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів №1  міста Славути  акція «Попередження всім про болючу рану суспільства – СНІД».

Старшокласники закладів загальної середньої освіти міста зібрались разом, щоб  ще раз почути достовірну інформацію про ВІЛ-інфекцію та СНІД, шляхи його передачі, ситуації ризику. Відкрила захід  методист інформаційно- методичного центру управління освіти Перуцька Ж.І. Вона акцентувала увагу присутніх  на найважливішій проблемі, з якою   зіткнулося людство в ХХ столітті і з якою  ввійшли у ХХІ століття. До уваги здобувачів освіти були представлені відеоролики на дану тему. Перед учасниками акції виступив  лікар-інфекціоніст ЦРЛ  Мартюк  Олесксандр Васильович. Він привернув увагу  до проблеми, висунув аргументи на користь безпечної поведінки та здорового способу життя.

Колективи шкільних агітбригад ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, №4, №6 у своїх виступах перед ровесниками продемонстрували позитивну мотивацію на здоровий спосіб життя, своє волевиявлення  свідомого ставлення до власного здоров’я та поведінки щодо профілактики поширення ВІЛ-інфекції.

Підчас акції в залі працювала пересувна  виставка брошур, буклетів, літератури  до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, підготовлена працівниками Центру соціальних служб для сімей, дітей і молоді.

Міська акція дала старт проведенню заходів до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у закладах загальної середньої освіти міста.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *