Інвестиції в щасливе дитинство.

No Comments

У вересні в місті відбулося  справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика.  Радість. Посмішки. Щасливі обличчя. Весела музика. Запальні таночки. Спортивні естафети… Все це для наших маленьких Славутчан , для дітей, які відвідують  ЗДО № 7 «Дюймовочка». Саме завдяки турботливому ставленню до нашої малечі міського голови Василя Сидора та його команди, розумінню наших проблем управлінням освіти дитячі  мрії збулися.

Гранти та проекти – це клас! Адже  придбання спортивно – ігрового майданчика стало можливим  завдяки участі в проекті громадського бюджету м. Славута,  де  виграли 80 000 гривень , участі в Третьому конкурсі мікрогрантів ГО « Інституту солідарності громад Р.Мацоли» , де отримали 7 300 гривень, співфінансування з місцевого бюджету 5 999гривень,  далі активна допомога  батьківської громади, працівників ЗДО№7, і в результаті маємо СУЧАСНИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК.

 На урочистому зібранні були присутні заступник міського голови Ігор Піголь,  начальник управління освіти Ельміра Перепелиця , які привітали щасливих малюків та подарували їм подарунки. На свято була запрошена представник народного депутата України Романа Мацоли -Людмила Васильєва, яка в адресу дітей сказала багато гарних слів. Цей захід свідчить, що , ми – дорослі, вдало інвестувала кошти в щасливе дитинство маленьких СЛАВУТЧАН.  Дякуємо усім за співпрацю та турботу і надіємося, що таких днів, як сьогоднішній, у нас ще буде багато.

  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *