Мелодія починається з першої ноти

No Comments

Мелодія починається з першої ноти, саме вона визначає її характер. Першокласник, який переступає поріг школи відкриває першу ноту шкільного життя.

Уже багато років ЗОШ І-ІІІ ст. №7 тісно співпрацює з дитячим садочком «Росинка». Разом проходять різні свята. Як дошкільнята так і учні школи є частими гостями один в одного.

І ось ще одна зустріч. Майбутні першокласники прийшли, щоб познайомитися зі школою, побачити клас, де вони будуть навчатися.

На шкільному подвір’ї майбутніх першокласників разом із завідуючою ДНЗ «Росинка» Ткачук Наталею Василівною, вихователем Ольгою Олександрівною та помічником вихователя Галиною Василівною привітно зустріли директор школи Олександр Євгенійович Палій та перша вчителька майбутніх першокласників Галина Олександрівна Підручна.

Малеча, переступивши поріг школи, відкрила для себе новий світ, який зачаровував їх кожної миті. В шкільній бібліотеці на них чекав ляльковий театр з виставою «Дивовижна пригода казкових героїв».

Незабутньою для маленьких гостей була подорож шкільними рекреаціями: діти з задоволенням виконали ігрові завдання з використанням малюнків в шкільних коридорах.

Атмосферою тепла і домашнього затишку, доброзичливими посмішками зустріли малюків у шкільній їдальні кухарі, влаштувавши справжню чайну церемонію.

В актовій залі велике враження діти отримали від спілкування з друзями, які зовсім нещодавно ходили в садочок, де разом грали, відпочивали, розважались та навчались.

А ось і класна кімната, де дошкільнята разом з своєю майбутньою вчителькою Галиною Олександрівною відчули себе справжніми першокласниками.

Малята побували в ролі учнів, посиділи за шкільними партами, поспілкувалися з вчителем, яка пообіцяла, що 1 вересня на них саме тут чекає несподіваний сюрприз.

 

Categories: Новини шкіл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *