Чумак Максим у числі призерів Всеукраїнського науково-технічного конкурсу Intel-Eкo Україна 2018 – національного етапу Міжнародного конкурсу Intel ISEF 2018!

No Comments

6–9 лютого 2018 року Міністерство освіти і науки України та Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді провели один із найбільших конкурсів для талановитих учнів – Всеукраїнський конкурс Intel-Еко-Україна 2018.

Intel-Еко Україна – це всеукраїнський конкурс наукової творчості учнів, національний етап міжнародного конкурсу Intel International Science and Engineering Fair (Intel ISEF), метою якого є формування та популяризація наукового і творчого світогляду серед молодого покоління, єднання бізнесу і науки а також випробовування українського інноваційного потенціалу на міжнародній арені.

Учасниками Конкурсу стали учні 9-11 класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти. До участі в очному етапі конкурсу відібрано 164 проектів. Учні представляли різні регіони України. У числі представників від Хмельниччини Скрипій Аліна, учениця 11 класу, Славутського навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів, ліцей «Успіх» з конкурсною роботою «Утилізація лікарських відходів», Чумак Максим, учень 10 класу Навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія№5» з конкурсною роботою «Використання атомно-абсорбційної спектрометрії для екоаналітичного контролю водного середовища».

Юні дослідники Конкурсу презентували свої науково-дослідницькі проекти за категоріями:

біологія (ботаніка, зоологія, біоінженерія);

хімія, біохімія та хімічна інженерія;

науки про людину (анатомія, фізіологія, охорона здоров’я, психологія і поведінка людини);

науки про Землю (географія, геологія);

екологія (менеджмент екосистем, стан навколишнього середовища, земельні ресурси та лісове господарство, переробка відходів та їх обіг, екологічна інженерія та ін.).

Відповідно до рішення журі Конкурсу за наслідками стендового захисту проектів Чумак Максим, визначений призером конкурсу і посів почесне четверте місце у категорії – хімія. Завдяки партнерам конкурсу найкращі ідеї та проекти було відзначено Дипломами та цінними подарунками.

  

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *