З ПЕРЕМОГОЮ, ШАНОВНА ГАЛИНО АНАНІЇВНО !

No Comments

 Управління освіти щиро вітає Конончук Галину Ананіївну, вчителя НВК «ДНЗ-ЗОШ-І ступеня, гімназія», з перемогою на обласному  турі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» у номінації «Українська мова та літератури».

Галина Ананіївна на високому професіональному рівні пройшла всі конкурсні випробування: тестування з фахової майстерності, практичні завдання з фаху, методичний практикум,навчальний проект, урок. Формати виконання випробувань  вимагали  від вчителя глибоких знань самого предмету, психології, педагогіки, методики та високій рівень інформаційної культури. На всіх етапах конкурсу вчитель довела свою фаховість найвищої проби, використовуючи сучасні підходи у компетентнісному полі Нової української школи та обираючи оптимальні форми, методи, засоби навчання для організації освітнього процесу на уроці. Успіху на конкурсі Галина Ананіївна завдячує систематичній самоосвітній роботі. Вчитель з великою зацікавленістю бере участь у роботі міських, обласних фахових структурах.

Управління освіти разом з Галиною Ананіївною розділяє її радість перемоги  та бажає натхнення, оптимізму та нових творчих злетів.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *