ФЕСТИВАЛЬ «РІЗДВЯНА ЗІРКА»

No Comments

18 січня 2018року в міському Палаці культури відбувся щорічний міський естиваль колядок та щедрівок « Різдвяна зірка». Учасниками фестивалю стали біля 250 школярів ( 10 колективів) усіх закладів загальної  середньої освіти міста та вихованці Будинку дитячої творчості.

На сцені облаштовано зимове подвір’я з величезним сніговиком і кучугурами снігу  та   традиційний інтер’єр  української хати . В хаті в печі палає вогонь, господиня з дітьми накривають на стіл, ідуть остання приготування до святвечора,  господар повертається з подвір’я. І тут вигуки з вулиці: «Пане, господаре , дозвольте заколядувати!». ( Дійство на сцені розігрували вихованці драматичної студії Будинку дитячої творчості та їх керівник Рибіцька С.І.).

З  різдвяними зірками, в чудових , яскравих костюмах, з неповторними колядками та щедрівками, цілими вертепами вітали діти глядачів, посівали, бажали усіляких гараздів на цілий рік. Багато позитивних емоцій, творчої  мистецької насолоди отримали  гості та учасники фестивалю.

На завершення свята заступник міського голови І.Д. Піголь, начальник управління освіти Е.М. Перепелиця, дякуючи дітям, подарували солодощі, презентовані спонсорами фестивалю, підприємцями  Новачуком А.І. та  Прилуцькою І.С..

Чекаємо наступних свят та яскравих від них вражень.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *