Підсумки участі юннатів у Всеукраїнському еколого-натуралістичному поході «Біощит-2017»

No Comments

Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України нещодавно підведено підсумки Всеукраїнського еколого-натуралістичного походу «Біощит-2017», у якому активну участь брали юннати еколого-натуралістичного центру школярів нашого міста.

Всеукраїнський захід проводився натуралістами з метою організації та залучення учнівської молоді до роботи по дослідженню та впровадженню в практику біологічних методів захисту лісу, саду та сільськогосподарських культур від шкідників.

Завдання Походу зорієнтовані на поширення знань про корисну роль безхребетних, значущої ролі їх в екосистемі та регуляції чисельності шкідливих комах, запиленні рослин, ґрунтоутворенні, контролю за дотриманням законодавства щодо охорони тваринного світу, підвищення стійкості лісових насаджень завдяки проведенню комплексних біологічних лісозахисних заходів, практична допомога молоді у розробці та впровадженні біологічних методів захисту рослин.

Відповідно до підсумків журі ІІІ місце за результатами участі у заходах операції «Махаон», що проводився в рамках Всеукраїнського еколого-натуралістичного походу «Біощит-2017»,  посіли вихованці гуртка «Природа рідного краю» еколого-натуралістичного центру школярі м. Славути, колектив якого організатори нагородили Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

Подякою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України відзначено Нікітчук Тетяну Олександрівну, керівника гуртка  еколого-натуралістичного центру школярів за орієнтування учнівської молоді на дослідження та поширення знань про корисну роль безхребетних, формування дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища, природоохоронно-пропагандистську діяльність.

Управління освіти вітає переможців та бажає успіхів у подальший природоохоронній діяльності.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *