Чарівне дійство завітало у шкільну родину НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія» № 5

No Comments

 

Феєричним був тиждень новорічних святкувань в НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія» № 5. Надовго залишаться спогади про зимову, таємничу  казку у душі кожної дитини.

Зала для святкування була  майстерно прикрашена білосніжними витинанками та сніжинками. А зелена, яскрава, пишна красуня-ялинка нагадувала всім, що «…Новий Рік уже в дорозі».

На свято завітали «мушкетери» і «лицарі», «ніндзя-черепашки» і «принцеси», «феї» і «снігові королеви».

Дитячі щирі посмішки, очі з вогниками і веселі хороводи створювали атмосферу запального новорічного свята.

Снігуронька з Дідом Морозом, Баба Яга з Піратами і веселі Фіксики  залучали до розваг усіх діток. Учасники свята завітали кольоровими вогниками ялиночку і знайшли загублені скарби та подарунки. Малеча розважалася на повну…

Бал-маскарад для старшокласників  розпочався новорічним мюзиклом, який розкрив  артистичні таланти наших учнів, а завершилися святкування дратвовою  молодіжною дискотекою.

Необхідно зазначити, що новорічне свято вдалося не лише завдяки старанням дітей, батьків та педагогів, але й тому, що є люди, які не були байдужими і підтримали дитячу спільноту освітнього закладу, – подарували дітям найголовніший подарунок, без якого це свято не відбулося б – лісову красуню ялинку. Саме тому щиро дякують директору ДП «Славутське лісове господарство» В.В.Сапожніку, голові лісгоспу «Крижова Буда» В.Ю.Білецькому за активну участь у підготовці свята.

Нехай 2018 рік принесе удачу і щастя, здоров’я і радість, мир і благополуччя. Нехай кожен у новому році отримає найдорожче, найбажаніше й найкорисніше!

 

Categories: Новини шкіл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *