Вдячність від Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

No Comments

Управління освіти отримало лист-вдячність від Хмельницького ОІППО за підписом ректора В.Є.Береки за організацію участі учнів загальноосвітніх закладів у Х Міжнародному конкурсі з українознавства для учнів 8-11 класів.

 

У Конкурсі з українознавства у 2017р. взяв участь 231 школяр з 23 областей України, м.Києва, Іспанії, Казахстану, Придністровської Молдавської Республіки. На заключний етап Конкурсу, який відбувався 30 березня – 01 квітня 2017 року, до Києва було запрошено 94 учні, чиї роботи набрали найбільшу кількість балів за рецензуванням учнівських конкурсних робіт та підсумками роботи комісії з відбору претендентів до ІІ (очного) етапу Конкурсу.

Хмельницьку область у Х Міжнародному конкурсі з українознавства представляли 10 школярів, з яких переможцями І (заочного) етапу стали 4 учні, серед них учениця 11 класу НВК «СЗОШ І-ІІІ ст., ліцей «Успіх» Хвещук Юлія, вчитель Потаковська Людмила Олександрівна.

У рамках проведення Х Міжнародного конкурсу з українознавства 30 березня 2017 р. відбувся круглий стіл для педагогів на тему «Як зберегти українознавче наповнення у реформованій школі», під час роботи якого з доповідями виступали наукові керівники конкурсних учнівських робіт, вчителі українознавства, представники від МОН України.

Від Хмельницької області на круглому столі виступила Потаковська Людмила Олександрівна, вчитель вищої категорії НВК «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, ліцей «Успіх» нашого міста з доповіддю на тему «Музей українознавства «Берегиня» – ключ до пізнання національного духу». Доповідач на високому фаховому рівні висвітлила оригінальність та самостійний напрямок надання навчально-виховному процесу українознавчої спрямованості, що є вагомим внеском для планування подальшої роботи у напрямку співпраці між Науково-дослідним інститутом українознавства та загальноосвітніми навчальними закладами.

Управління освіти, інформаційно-методичний центр приєднуються до щирих вітань та висловлюють слова вдячності вчителю Потаковській Л.О., директору закладу Зайонц І.М. за підтримку ініціатив, сучасних педагогічних ідей та освітніх проектів.

Categories: Без рубрики

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *