Славута в команді однодумців – реформаторів інклюзивного освітнього середовища України

No Comments

10 – 12 квітня 2017 року завідувач міської психолого – медико – педагогічної консультації (надалі – ПМПК) Новоселецька О.Г., вчитель – логопед, консультант міської ПМПК Хоменко Н.М., практичний психолог ЗОШ І-ІІІ ст. №6 були учасниками тренінгу Благодійного фонду Порошенко для фахівців обласної, районних (міських) психолого-медико-педагогічних консультацій, обласного центру практичної психології і соціальної роботи, практичних психологів, які здійснюють психологічний супровід організації навчально-виховного процесу дітей з особливими освітніми потребами. Тренінг відбувся на базі Хмельницького університету управління та права.

Зустріч була надзвичайно цікавою та корисною, адже з учасниками тренінгу працювала команда фахівців – однодумців, яку очолила дружина Президента України, голова Благодійного фонду Порошенка – Марина Порошенко.

Тренінг пройшов у руслі конструктивних дискусій. Фахівці міської ПМПК отримали вичерпні відповіді на більшість практичних запитань щодо психолого – педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами та проведення корекційних заходів для них.

 Шана та повага організаторам заходу в м.Хмельницькому, фахівцям Благодійного фонду Порошенко за науково-методичний супровід практичних занять, навчання та обміну думками з питань організації належного навчально-виховного та корекційно- реабілітаційного простору для дітей з особливими освітніми потребами.

  Інклюзивна освіта – це один із шляхів України у новий цивілізаційний вимір – до держави, побудованої на верховенстві прав і свобод Людини.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *