Знайомтеся: переможець Всеукраїнського конкурсу освітніх технологій – 2016

No Comments

  Багато  кращих фахівців з різних дошкільних навчальних закладів України  боролися за звання переможця Всеукраїнського конкурсу « Освітніх технологій- 2016 ».  Підсумки підводили за результатами читацького анкетування.  Найцікавішими і найкориснійшими  для роботи з опублікованих  у журналах  «Дошкільне виховання», «Палітра педагога», «Джміль» у 2016році з Хмельницької обл. були визнані матеріали   Тетяни Андріївни  ФЕДОРЧУК, практичного психолога  ДНЗ № 7 “Дюймовочка” м. Славута . ЇЇ стаття «Розвиваємо сенсорику. Ігрові посібники для дітей  усіх вікових груп» була надрукована в журналі «Дошкільне виховання»  №11  2016р.

Сучасний освітній процес неможливий без участі практичного психолога Адже це людина, яка вибудовує індивідуальні траєкторії розвитку кожної дитини. А все життя дитини дошкільного віку пов’язане з грою. У своїй статті Тетяна Андріївна розповідає,  як правильно і цікаво організувати дитячу гру, пояснює, як   важливо  нам, дорослим,  викликати у дітей життєрадісний настрій, виховувати  бажання гратися разом, прагнути до спілкування, співчуття, доброзичливого ставлення одне до одного. Педагог рекомендує ігри супроводжувати казками, віршиками, потішками  і використовувати ігрові посібники, щоб зробити процес навчання і виховання дитини цікавим та  захоплюючим.

Вона власноруч створила  серію  дидактичних посібників  з яскравих простих матеріалів, які спрямовані на вдосконалення та збагачення сприйняття дітей дошкільного віку, розширення їх сенсорного розвитку, мислення, уваги, уяви, просторової орієнтації . Ії практична діяльність захоплює батьків, надихає наших педагогів-дошкільників на творчий пошук.

Вітаємо Тетяну Андріївну Федорчук  та весь колектив ДНЗ №7 «Дюймовочка» з перемогогю. Бажаємо творчих злетів,  наснаги, терпіння, оптимізму, успіхів у праці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *