ВІДКРИТА ПЕРШІСТЬ ДЮСШ М.СЛАВУТА З ФУТЗАЛУ СЕРЕД ДІВЧАТ

No Comments

Відповідно до Календаря спортивно-масових заходів Славутської ДЮСШ 5 лютого 2017 року на базі ФОК «Здоров’я» фірми «Прогрес» проходила Відкрита Першість з футзалу серед дівчат 2000-2002 р.н.
Вже не вперше на змаганнях такого рівня зустрічаються команди: Берездівської РДЮСШ, Славутської РДЮСШ, ДЮСШ №1 м. Хмельницького та ДЮСШ м. Славута.
Славута була представлена 2-ма командами тренера-викладача Валентина Келюха, а саме ДЮСШ м. Славута (старша вікова група) і Славутчанка (менша вікова група). За попередніми прогнозами претендентами на перемогу були ДЮСШ №1 м. Хмельницького, ДЮСШ м. Славута та Берездівська РДЮСШ, які є неодноразовими учасниками Обласних та Всеукраїнських змагань з футболу серед дівочих команд.
Команди грали за коловою системою. Всі команди-учасники показали високий рівень технічної та тактичної підготовки. У фіналі за перше місце ДЮСШ м. Славута грала з ДЮСШ №1 м. Хмельницького. Але найкращий рівень спортивної майстерності показали вихованки Славутської ДЮСШ, які і стали переможцями цих змагань з рахунком 3:1.
За третє місце грали команди Берездівської РДЮСШ та Славутської РДЮСШ. Бронзову нагороду здобула команда Берездівської РДЮСШ.
За 1, 2 та 3 місце команди були нагородженні кубками та грамотами відповідного рівня.
Поночовна Аліна та Дишлюк Ірина, вихованки Славутської ДЮСШ отримали грамоти та статуетки за найкращого гравця.
Підтримати наші команди прийшли батьки, друзі та любителі футболу. Всі отримали задоволення та чудові враження від гри.
Бажаємо вихованцям та тренеру ДЮСШ м. Славути Келюху В. нових спортивних перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *