НАВЧАЛЬНИЙ РІК УЧНІ СЛАВУТСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОТГ ЗАВЕРШУЮТЬ ДИСТАНЦІЙНО

Для учнів Славутської міської ОТГ навчальний рік добігає кінця. Цьогоріч  вони уже не повернуться до школи, адже завершення навчального року відбувається дистанційно.

 

Виключення становлять лише одинадцятикласники, у яких попереду зовнішнє незалежне оцінювання. ЗНО для одинадцятикласників відбудеться у звичному  форматі відповідно до затвердженого Мінстерством освіти і науки України графіка.  Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 25 червня тестуванням з математики і завершиться 17 липня тестуванням з хімії. Тестування з української мови і літератури відбудеться 30 червня, з фізики — 2 липня, з іспанської, німецької, французької мов — 6 липня, з англійської мови — 7 липня, з історії України — 9 липня, з біології — 13 липня, з географії — 15 липня. Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 29 липня 2020 року. Консультації по підготовці до ЗНО для учнів 11-х класів розпочнуться у червні.

 

Для учнів четвертих та дев’ятих класів державну підсумкову атестацію відмінено.

 

Оцінювання знань відбувається з  урахуванням результатів поточного, тематичного оцінювання до  початку карантину  та під час дистанційного навчання.

 

Свідоцтва досягнень, табелі школярі отримають електронною поштою. У друкованому ж варіанті – на початку наступного навчального року. Учні 9-го класу отримають свідоцтва про здобуття базової середньої освіти та додатки до них до 15 червня поточного року.

 

До наступного класу будуть переведені усі без винятку учні, а на початку нового навчального року вчителі допоможуть школярам наздогнати матеріал.

 

З  метою дотримання протиепідеміологічних вимог прийом документів, необхідних для зарахування дитини до школи, в тому числі до 1 класу, відбудеться після припинення карантину або його послаблення. Інформація  про прийняті рішення щодо строків прийому документів та способів їх подання буде  оприлюднено продовж двох робочих днів з дня їх прийняття на веб-сайтах закладів загальної середньої освіти та управління освіти.

 

На разі відбувається підготовка закладів дошкільної освіти до відновлення освітнього процесу. Відкриття залежить від епідеміологічної ситуації та виконання ряду заходів.

Categories: Новини