ТВОРЧА ПОЇЗДКА ДО БІОТЕХНОЛОГІЧНОГО ЛІЦЕЮ «РАДОВЕЛЬ»

17 лютого 2020  року управлінням освіти виконавчого комітету Славутської міської ради  організовано  творчу  поїздку  для директорів та заступників директорів закладів загальної середньої освіти  до  сучаснішого  закладу   – Біотехнологічного ліцею  «Радовель», що розташований  у селі Радовель Олевського району Житомирської області (директор Грек В.).

Цікавою та пізнавальною стала екскурсія освітнім простором біотехнологічного ліцею  «Радовель». Вражає те, що усі приміщення оснащено необхідним технічним і технологічним обладнанням, включно з інтерактивними панелями нового покоління «EdPro» з ексклюзивною освітньою платформою «MozaBook», що дозволяють виконувати інтерактивні завдання з елементами гри, вивчати презентаційний навчальний контент, знайомитися з тематичними 3д-моделями, проводити досліди та ін.

Педагогічний колектив щиро ділився  досвідом створення оптимальних умов для отримання дітьми і дорослими повноцінної освіти та  про активне співробітництво між вчителями — батьками — дітьми.

Заклад  вражає яскравим дизайном, комфортними та безпечними умовами для розвитку самостійного мислення, емоційного інтелекту, проектної роботи.  Тому в закладі  працює Кулінарна студія, Студія дизайну і шиття, Клас робототехніки, Студія художнього мистецтва, Студія керамічного мистецтва, Майстерня по дереву й металу, Театр, Студія мистецтва танцю, Зал для тхеквон-до, Спортивні зали.

Створення сучасного освітнього простору на базі Біотехнологічного ліцею «Радовель»- частина проекту «Радовель» мецената Михайла Весельського.

Учасники творчої поїздки висловлюють вдячність колективу закладу, Сергію Патюку, представнику батьківської громадськості, за цікаву та змістовну зустріч. Щиро раді, що  Біотехнологічний ліцей «Радовель» — реалізована мрія громади.

          Результатом поїздки є здобуті знання, щирі емоції, велике натхнення працювати і творити.

Categories: Новини