Ще одна сходинка до перемоги

З 15 по 19 червня 2019 року проходив обласний етап Всеукраїнської дитячо-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у смт. Вовковинці Деражнянського району.  Організатори гри – Департамент освіти і науки, управління молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації та Хмельницький обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді – подбали про високий рівень підготовки заходу. Учасники «Джури» – це 20 роїв, серед них – рій «Подільські орли»  ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6  міста Славути.

Програма гри складалася з видів змагань та конкурсів військово-спортивного, туристсько-краєзнавчого та культурно-просвітницького спрямування: “Впоряд” (стройова підготовка), “Стрільба” (з пневматичної гвинтівки), “Неповне розбирання та збирання автомату АК-74”, “Смуга перешкод” та ін. Варто зазначити, що рій «Подільські орли»   гідно представив своє місто.  На етапі  «Впоряд», «Ватра» рій посів І місце, «Стрільба» – 4 місце (ІІ місце в особистому заліку), «Смуга перешкод»- ІІ командне місце, «Збирання автомату АК-74» –   в індивідуальному заліку – ІІ місце. Загалом рій  посів 4 загальнокомандне місце та відзначений кубком за перемогу на етапі «Впоряд».

Щиро вітаємо рій «Подільські орли»  дитячо-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Під час цієї гри ви не лише змагалися, а й дізналися багато нового,  стали сильніші і морально, і фізично.

    Дякуємо  Перепелиці М.В, вчителю предмету «Захист Вітчизни», Волощук О.С, вчителю музики, Вакульчук Х.Г., вчителю фізичної культури (вчителі ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6), Лук’янчуку О.В. директору Дитячо- юнацького центру туризму та екологічної роботи  за безпосередню участь  та підтримку членів рою під час обласного етапу гри «Сокіл» («Джура»).

 

ФОТОЗВІТ

Categories: Новини