Міські змагання юних моделістів

No Comments

Вже вкотре на базі СЮТ були проведені міські змагання з початкового технічного моделювання. Учасниками дійства були школярі молодшого шкільного віку.
У номінації «Домашнє завдання» учасники представляли свої роботи що вони виготовили вдома.
Переможцями в даній номінації стали: Шурхаєв Максим, учень 4 класу, НВК «ЗОШ І – ІІІ ст., гімназія» № 5 – І місце; Мулик Ангеліна, учениця 3 класу ЗОШ І – ІІІ ст. № 7 – ІІ місце; Бондар Олександра, учениця 3 класу, ЗОШ І – ІІІ ст. №1 – ІІ – місце; Чайковський Нікіта, учень 4 класу, ЗОШ І – ІІІ ст. № 3 – ІІІ місце.
В особистому заліку в номінації «Виготовлення моделі транспортної техніки», де за розгорткою креслення необхідно було виготовити модель джипу І місце зайняла Мовчанюк Марія,учениця 3 кл. НВК «ДНЗ–ЗНЗ І ст.», ІІ місце -Левчук Ілля, учень 4 класу ЗОШ І-ІІІ ст., № 4; ІІІ місце – Бондар Олександра, учениця 3 класу, ЗОШ І – ІІІ ст. № 1та Шурхаєв Максим, учень 4 класу, НВК «ЗОШ І – ІІІ ст., гімназія» № 5.
В номінації «Виконання технічної композиції» де дітям на швидкість необхідно було скласти з 7 геометричних фігур за заданим контуром кішку місця розподілились наступним чином: Белінська Анна, учениця 2 класу, НВК «ДНЗ–ЗНЗ І ст.» – І місце, Мартинюк Роман , учень 4 класу, НВК «ДНЗ – ЗНЗ І ст., гімназія» – ІІ місце, Парфенюк Дмитро, учень 4 класу НВК ліцей «СЗОШ І – ІІІ ст. «Успіх» – ІІІ місце.
Саме в таких змаганнях запалюються нові зірки. Так були віднайдені талановиті діти Сальніков Ілля та Мартинюк Роман учні НВК «ДНЗ – ЗНЗ І ст., гімназія», які другий рік поспіль переможно виступають на обласних змаганнях з початкового технічного моделювання. Не став винятком і цей рік, в якому вихованці СЮТ зарахували чергову перемогу до свого активу.
Вітаємо переможців та учасників змагань, бажаємо їм великих творчих злетів у подальшому житті, адже перша вершина підкорена.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *