До уваги керівників ЗНЗ та вчителів!

No Comments

Щодо вибору загальноосвітніми навчальними закладами електронних версій оригінал-макетів підручників для 9 класу

Видавництво «Ранок» повідомляє, що 30 підручникам для 9 класу видавництва «Ранок» надано гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України».

Розуміючи, що процес ретельного вивчення всіх підручників та оцінки їх якості в умовах обмеженого часу дуже складний, та з метою надання вчителям допомоги щодо ефективної роботи з вибору підручників, видавництво «Ранок» пропонує скористатися ресурсом interactive.ranok.com.ua, на якому вчителі зможуть дізнатися докладніше про підручники видавництва, ознайомившись із демоверсіями та презентаціями підручників, записами вебінарів, проведеними з авторами підручників (посилання на зазначені матеріали містяться в переліку в Додатку).

Підручники видавництва для 9 класу матимуть безкоштовну для завантаження й друку електронну версію та супроводжуватимуться: інтернет-підтримкою; навчально-методичним комплектом; методичною онлайн-підтримкою у формі вебінарів «Інтерактивної школи творчого вчителя», чергова весняна сесія якої проходить з 20 березня по 8 квітня 2017 р.

Щоб 1 вересня 2017 р. вчителі могли розпочати навчання у 9 класах за новими програмами та підручниками, видавництво обіцяє зробити все можливе для своєчасного надходження до регіонів підручників видавництва, обраних учителями.

Перелік підручників для учнів 9 класів загальноосвітніх навчальних закладів, які підготовлено видавництвом

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *