ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на посаду директора закладу загальної середньої освіти

Управління освіти виконавчого комітету Славутської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1                         м.Славута Хмельницької області.

Місце знаходження загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1: вул. Гната Кузовкова,

12, м.Славута , Хмельницька область, 30000

Найменування посади та умови оплати праці: директор школи, посадовий оклад встановлюється відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26.09.2005 № 557, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 жовтня 2005 року за № 1130/11410.

 Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу загальної середньої освіти: у конкурсі може брати участь особа, що є громадянином України, яка вільно володіє українською мовою, має вищу педагогічну освіту (спеціаліст або магістр), стаж педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

 Для участі у конкурсі подають такі документи:

– заяву до конкурсної комісії  про участь у конкурсі;

– автобіографію та/ або резюме (за вибором учасника конкурсу);

– копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

– копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

– копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної        діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

– довідку про відсутність судимості;

– мотиваційний лист, складений у довільній формі;

– письмову згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть професійні та/або моральні якості.

Зазначені документи подаються особисто (або подає уповноважена особа згідно з довіреністю особисто).

Термін подання документів до 9 грудня 2019 року.

  Конкурсний відбір відбудеться 17 грудня 2019 року в приміщенні управління освіти  виконавчого комітету Славутської міської ради.

Етапи конкурсного відбору:

–   перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти (у формі письмового тестування);

– перевірка професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення   ситуаційного завдання;

–  публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Перелік питань, зразок ситуаційного завдання та  критерії оцінювання тестувань і завдань будуть розміщені  на веб-сайті управління освіти виконавчого комітету Славутської міської ради додатково.

Інформація про основні напрямки діяльності загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1                       м. Славути Хмельницької області розміщена на офіційному веб-сайті школи:  http://zosh-1-mslavuta.mozello.com

Документи подаються на адресу: Управління освіти виконавчого комітету Славутської міської ради, вул.Соборності, 32 «в», м.Славута, Хмельницька обл., 30000
Контактна особа:   Шкляр Людмила Миколаївна, тел.(03842) 71556,  slavuta_mvo@meta.ua.