Засідання Дорадчої ради відбулося

No Comments

У  жовтні 2018року в приміщенні Cлавутського краєзнавчого музею відбулося перше в 2018-2019 навчальному році  засідання Дорадчої молодіжної ради при міському голові. Тридцять вісім представників лідерів учнівського самоврядування  закладів загальної середньої освіти зібралися,  щоб обрати голову Дорадчої молодіжної ради та  обговорити  план роботи Ради на рік.

З вітальним словом звернувся  до присутніх  міський голова В.Б.Сидор. Спілкуючись із  старшокласниками, Василь Богданович акцентував увагу   на   ролі молоді у розвитку  міста,  адже    активна життєва позиція юного покоління – це рушійна сила змін в рідному місті, країні на краще.

Для того, щоб робота Дорадчої молодіжної ради була плідною в новому навчальному році, було обрано голову Ради. Познайомившись з передвиборчими  програмами,  старшокласники  більшістю голосів проголосували за  Палія Дмитра, учня ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, який і був обраний на посаду голови Дорадчої молодіжної ради при міському голові, заступником  стала   Ткачук Христина, учениця ЗОШ І-ІІІ ступенів №3.

Долучилися до  засідання  Дорадчої молодіжної ради і працівники краєзнавчого музею м.Славути. Вони презентували  молоді добірку матеріалів про життя і діяльність  українського діяча  Левка Лук`яненка.

І на завершення  зібрання усі присутні побажали новому складу Дорадчої молодіжної ради при міському голові  плідної роботи, завжди займати активну життєву позицію.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *