Знову перемога !!!

No Comments

 

4-5 травня 2018 року в м. Хмельницькому на стадіоні місцевої ДЮСШ-1 відбувся Чемпіонат Хмельницької області з футболу серед дівочих команд 2001-2004 р.н. Організаторами даного Чемпіонату виступили Хмельницька обласна федерація футболу і управління молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації. У даних змаганнях брали участь команди Гуменецької ОТГ Кам’янець – Подільського району, Славутської районної ДЮСШ, Берездівської ОТГ Славутського району, ДЮСШ-1 м. Хмельницького та ДЮСШ м. Славута.

Змагання проходили в напруженій боротьбі, так у грі за 3 місце між командами Гуменецької ОТГ та Берездівської ОТГ основний час закінчився з рахунком 1:1 та в серії після матчевих пенальті більш влучними були футболістки Кам’янець – Подільського району та перемогли своїх суперниць з Славутського району з рахунком 4:3 і здобули почесне 3 місце.

У фінальній грі зійшлись команди ДЮСШ-1 м. Хмельницького та ДЮСШ  м. Славути. На перерву команди пішли з рахунком 1:1, а у другому таймі команда ДЮСШ м. Славути забила у ворота суперників ще один м’яч та у підсумку стала Чемпіоном Хмельницької області другий рік поспіль.

По завершенню фінальної гри відбулись урочистості з нагородження переможців та призерів кубками та медалями, яку провів головний суддя змагань, перший заступник голови Хмельницької ОФФ  Кузнецов Микола Семенович.

Адміністрація ДЮСШ м. Славути вітає тренера та його вихованок з перемогою і чекає всіх вболівальників 12 травня о 10 годині на стадіоні Славутської ДЮСШ для підтримки нашої команди на Чемпіонаті області з футболу серед дівчат 2005 р.н. і молодші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *