Сім’я Муликів зуміла вперше вибороти для Славути перемогу на обласному конкурсі «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

No Comments

  

У м.Хмельницькому відбувся традиційний фестиваль найкращих спортивних сімей області «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

У цих змаганнях спортивні сім’ї нашого міста регулярно та успішно виступають. Цього року честь нашого міста відстоювала вчительська сім’я Муликів та вперше виборола для Славути почесне І місце.

Мулики – це сім’я педагогів, які 12 років життя віддали рідній ЗОШ І-ІІІст. № 7: учителі фізичної культури – тато Ярослав, мама Аделіна; четвертокласниця Ангеліна та першокласниця Даринка. За умовами конкурсу, змагатися може тільки одна дитина 2008-2010 років народження. Ангеліна брала участь у змаганнях востаннє, далі її естафету перейме Даринка, яка підійде за умовами віку.

Наші переможці набрали 34 бали за підсумками 6 естафет та інтелектуального конкурсу (8 з 10 правильних відповідей про Олімпійські ігри).

Перед конкурсом, Ярослав, Аделіна та Ангеліна сумлінно тренувалися цілих 2 тижні, тому чітко відпрацювали кожен рух, кожну можливість похибки чи травмування. Саме відповідальність та самодисципліна допомогли Муликам вперше за усю історію проведення спортивного конкурсу завоювати І місце для себе і своєї Славути.

Головною цінністю у житті людини Мулики одноголосно визнають здоров’я, своїм прикладом пропагуючи вести здоровий та активний спосіб життя, показуючи, що відпочивати та весело розважатися можна усією родиною. Сімейний девіз: «Один за всіх та всі за одного» – лише так має жити справжня достойна родина. У дружній сім’ї, де всі раді один одному, де всі її члени люблять збиратися і проводити свій вільний час разом – жити добре і радісно.

 

 

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *