Театралізоване дійство “Мама – найдобріше в світі диво”

No Comments

Весна… Лагідна, загадкова, тендітна. Ми так чекаємо її завжди, та приходить вона раптово, бурхливо, змінюючи все навкруги, пробуджуючи природу і наші почуття.

Незабутніми сонячними днями радує всіх пані Весна, даруючи тепло і ніжність березневого дотику. У ці весняні дні в ЗОШ І – ІІІ ст. № 7 відбулося театрелізоване дійство «Мама –найдобріше в світі диво» приурочене Весні, Красі та Жінці. Незабутнє свято для своїх матусь подарували учні 1 класу (кл. керівник Творисюк Г.М., вихователь ГПД Мулик А.Е.) поєднавши свою творчість в музичній казці.

 

З першим аккордом музики на сцену вийшли талановиті промінчики. Вони допомагали Левенятку віднайти свою матусю. А далі полинули музичні вітання від квіточок, які закружляли у весняному танці. Теплі слова, щирі вітання – лунали від юних морячків. Своїми запальними танцями, піснями, першокласники вітали мам, бабусь, сестричок, учителів. У це прекрасне свято від усієї душі бажали любові, добра, успіхів. Цей день по вінця був наповнений весняним, сонячним теплом, ніжними барвами квітів, які кожна дитина власноруч виготовила своїй мамі у подарунок.

Зворушені дитячою увагою , батьки вкотре переконалися, що мають талановитих та обдарованих дітей.

Categories: Новини шкіл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *