На Всеукраїнському святі дошкільників.

No Comments

 

Вихователям-методистам дошкільних навчальних закладів Новіцькій Тетяні Миколаївні (ДНЗ № 7) та Зраді Наталії В’ячеславівні (НВК) у цьому навчальному році пощастило.

Від дошкілля нашого міста вони були делеговані на святкування Дня дошкільника.

З ініціативи Міністерства освіти і науки урочистості з нагоди Дня дошкільника були організовані за активною участю науковців, управлінців, практиків-професіоналів, меценатів, партнерів, батьків з усіх куточків України. Цього року участь у святкуванні взяли понад 800 осіб, які опікуються дошкільною освітою.

Програма, яка складалася з урочистої частини, концерту, нагородження лауреатів фестивалів та конкурсів, вразила цікавим змістом, організованістю. А ще в ці святкові дні наші колеги побували на виставці розвиваючого обладнання «Інноваційний освітній простір», ярмарку дидактичних посібників та освітянських фахових видань і стали учасниками освітнього форуму з питань розвитку дошкільної освіти та науково-практичного квесту.

Гарний настрій та щирі вітання привезли з урочистостей колеги-дошкільники. До вітальних слів, які звучали на адресу українського дошкілля у Київському палаці дітей та юнацтва, приєднується і управління освіти, інформаційно-методичний центр.

Низький уклін Вам, дорогі педагоги – дошкільники, за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, творчий підхід,  самовідданість і багатство душі.

Хай засіяна невтомною працею освітянська нива дошкілля вродить новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті, а слово вихователь буде завжди святим і чистим на землі.

Бажаємо усім нам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради  рідного міста та незалежної України!

  

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *